Özel Altınyıldız Koleji öğrencilerimizden Erdem Öz ve Anıl Kalaycı 27-28 Ocak 2015 tarihleri arasında 1500 metre yarışlarında  Türkiye’de ilk iki dereceyi kazanmış, 800 metrede ise yine Türkiye 1.si ve 3’sü olmuşlardır.

Ayrıca Ankara’da yapılan 2014 Atatürkü Anma Koşusunda öğrencilerimiz Türkiye Şampiyonu olmuş ve 2020 Tokyo Olimpiyatları için Türk Milli Takımı aday kadrosuna seçilmişlerdir.

19-24 Nisan 2015 tarihleri arasında Konya ‘da yapılacak Dünya Çocuk Oyunları Atletizm Şampiyonasında öğrencilerimiz Erdem Öz 800  metrede, Anıl Kalaycı ise 2000 metrede  hem Türkiye’yi, hem Nevşehirimizi, hem de Özel Altınyıldız Kolejini temsil edeceklerdir.

Öğrencilerimizi ve Antrenörümüz Resul Köstekçi’yi başarılarından dolayı kutluyor, Dünya Çocuk Oyunları Atletizm Şampiyonasında başarılar diliyoruz.