Özel Altınyıldız Koleji öğrencilerinin geleceğe bilinçli bir şekilde hazırlanması ve ilerde yapmak istedikleri mesleğin önemli özelliklerini öğrenmesi için Altınyıldız Koleji konferans salonunda Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri için, Meslek Tanıtım Etkinliği düzenlemiştir.

Geleceğe yatırım yapan Özel Altınyıldız Koleji gerçekleştirdiği etkinlik ile çeşitli mesleklerden velilerimiz ile 11. ve 12.sınıf öğrencilerimizi bir araya getirmiştir.

Öğrencilerimiz,farklı mesleklere sahip velilerimiz ile birebir konuşma fırsatı bulmuş bütün meslekler hakkında gerekli bilgilere ulaşmışlardır.Öğrencilerimiz bu etkinlik sayesinde ileriye daha net bir pencereden bakmayı öğrenmişlerdir..

Bu etkinlikte;

BAYRAM EKİCİ

GAZETECİLER DER.BŞK

yer almışlardır.

Okul Müdürü Özkan KILINÇ bu etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen Altınyıldız Koleji rehber Öğretmenlerinden Onur İNCE ve Sema TAŞPINAR ile geleceğe akılıcı bir şekilde yönelmek isteyen öğrencilerimize katkı sağlayan bütün meslek mensuplarına teşekkür etmiştir.