Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Liseleri yenilikçi ve ilkeli eğitim anlayışına “Öğrenci Koçluğu” ile başarı yollarına yenisini ekliyor. Altınyıldız’da her öğrencinin kendisiyle ve ailesiyle sürekli iletişimde olan bir eğitim koçluğu sistemi bulunuyor

Okulumuz öğretmenleri belirli grup halindeki öğrencilerle eğitim koçluğu görevini üstlenmektedir. Aynı zamanda eğitim süreçleri içerisinde öğrencilerin mevcut durumunu fark etmesi, gelişim alanları üzerinde nasıl çalışmalar yapılacağı, hedef belirleme çalışmaları, motivasyon sağlama üzerinde ilerleme planları belirleyerek uygulanmasına destek veriyor.

Eğitim süreçlerini uzman bir bakış açısı ile yürüterek, öğrenci ve ebeveynlere çözüm odaklı bakış açılarıyla yaklaşım modelleri benimsemeleri sağlanır.

Alanında uzman öğretmenlerle bu süreçte bize destek olan öğrenci ve değerli velilerimize teşekkür eder, başarılar dileriz.