2014-2015 Eğitim öğretim yılı okul sporları kapsamında Adana’da yapılan bölge şampiyonasında 1.olup,Türkiye yarı finallerine yükselme başarısı gösteren Özel Altınyıldız Koleji Kız Basketbol Takımımız, 11-15 Şubat 2015 tarihleri arasında Konya’da yapılan Genç Kızlar Basketbol Türkiye Yarı Final Şampiyonasında dün Mersin temsilcisi ile final maçı oynamış ve spor alanında büyük bir başarıya daha imza atmıştır.

            Kategorisinde Türkiye’deki en iyi 16 takım arasında yerini alan Kız Basketbol Takımımız Nevşehir adına bir ilke daha imza atmış ve diğer branşlarda da  olduğu gibi Basketbol branşında da ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha göstermiştir

            Sporcu öğrencilerimizin bizlere ve Nevşehir’e yaşattığı bu gururu tebrik ediyor,Altınyıldız Koleji ailesi olarak sporcularımıza ve takım koçumuz Aykut DEĞERLİER’e teşekkür ediyoruz.

 

 

MERSİN İLİ TEMSİLCİSİ İLE FİNAL MAÇI OYNAYACAK ALTINYILDIZ KOLEJİNİ KUTLUYORUZ.

       Grubunda ilk iki sırada yer alan Özel Altınyıldız Koleji Genç Kız Basketbol Takımı 15.02.2015 Pazar Günü, çapraz eşleşme ile 2. olan Mersin ili temsilcisi ile  karşılaşacak.Galip gelmesi halinde Türkiye finalisti olacak Şampiyon takımızı kutlarız.

 

 

 

 

 

 

Şampiyon Altınyıldız Koleji takımına Türkiye Yarı finallerinde başarılar dileriz.

12-15 Şubat 2015 tarihlerinde düzenlenecek olan Liseler arası Basketbol Gençler Yarı Final Yarışma Merkezleri ve Yarı finalist takımlar açıklandı.

     Nevşehir’in gururu Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji, Türkiye’de ilk 32 takım arasında yer alarak, Türkiye Finalisti olmak için Konya’da mücadele edecek.

     Çanakkale, Kayseri, Trabzon ve Konya Yarışma merkezlerinde 32 takımın mücadele edeceği Şampiyonada, Gruplarında 1. olan takımlar ve Türkiye derecesi kazanan okullar yer alacak.

     Altınyıldız Koleji’nin bulunduğu Konya Yarışma Merkezinde, İstanbul, İzmir, Antalya, Mersin, Samsun, Çanakkale, Hatay İllerinin takımları yer alıyor.

     Çok güçlü takımlarla mücadele edeceklerini belirten Altınyıldız Koleji Müdür Yardımcısı ve Takım Çalıştırıcısı Aykut Değerlier,ʺHedeflerinin Türkiye Finalleri ʺ olduğunu belirtti. Bu güne kadar defalarca İlkokul, Ortaokul ve Lise takımlarıyla Türkiye Yarı finalisti olduklarını hatırlatan Değerlier, 12-15 Şubat 2015 tarihlerinde Konya’da düzenlenecek Şampiyonada bir ilke imza atmayı planladıklarını söyledi.

     Şampiyon Altınyıldız Koleji takımına Türkiye Yarı finallerinde başarılar dileriz.

Haberi Paylaş: