ALTINYILDIZ KOLEJİ FEN VE ANADOLU LİSESİNDE

VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI

Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesinde 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı üçüncü veli bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi. 9-10-11 ve 12. sınıf kademelerinde gerçekleşen toplantıya velilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi konferans salonunda rehber öğretmenleri, sınıf danışman öğretmenleri, branş öğretmenleri öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimlerine dair bilgiler vererek bireysel görüşmeler yaptılar.

YKS maratonunda 12.sınıf öğrencilerimizin deneme sınavı analizleri değerlendirilirken 11-10 ve 9. sınıf öğrencilerimizin gelişimine maksimum ölçüde katkı sağlamak için konu kazanımları, ders performansları ve kazanım sınavları değerlendirildi.

Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi olarak yoğun ilgi ve katılımlarından dolayı değerli velilerimize teşekkür ederiz.

ALTINYILDIZ KOLEJİ FEN VE ANADOLU LİSESİ

EĞİTİMDE KALİTENİN ADI ALTINYILDIZDIR