ALTINYILDIZ KOLEJİ FEN VE ANADOLU LİSESİNDE

KARNE HEYECANI

Nevşehir’in çeyrek asırlık okulu Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesinde karne heyecanı yaşanıyor.

2023-2024 Eğitim-Öğretim ilk yarıyılını tamamlayarak sınıf öğretmenlerinin ellerinden karnelerini alan öğrenciler, büyük bir heyecan ve mutluluk yaşadı. Karnelerini alan öğrencilerimiz ardından İstiklâl Marşı törenine geçtiler. Törende günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yapan Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Özkan KILINÇ,

“Sevgili Çocuklarımız, burada bulunan öğrencilerimiz başta olmak üzere karne sevinci yaşayan tüm öğrencileri tebrik ediyorum. Yarıyıl tatilinde eksiklerinizi tamamlamanızı, rehber öğretmenleriniz tarafından sizler için yapılan programlara birebir uymanızı ve bol bol kitap okumanızı istiyorum. Sizleri yetiştiren milletimize ve insanlığa yararlı bireyler olmanızı sağlayan öğretmenlerinize teşekkür ediyor, hepinize iyi tatiller diliyorum.” dedi.

Öğrencilerimizin karne heyecanını ve mutluluklarını paylaşıyor, tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.