ALTINYILDIZ KOLEJİ FEN VE ANADOLU LİSESİNDE 

BAŞARIYA ÖDÜL TÖRENİ

1998 yılından beri Nevşehir’de çağdaş eğitim ve öğretim düşüncesiyle bireylerin geleceğine yön veren Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesinde “Başarıya Ödül” töreni düzenlendi.

12. sınıflarda TYT ve AYT deneme sınavları sonucuna göre her sınıftan ilk üç öğrenciye ödül verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Özkan KILINÇ,

“Mustafa Kemal Atatürk diyor ki: Yalnız tek bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak. Servet ve onun tabii neticesi olan refah ve saadet yalnız ve ancak çalışkanların hakkıdır.’ Başarmak için, önce başarmayı istemek, başaracağım demek gerekir. Bir konuya odaklanıp doğru yöntemler ile çalışmayı kendimize prensip haline getirdiğimizde, daha fazla heyecan duyduğumuzda başarmamak için hiçbir sebep kalmayacaktır. Yeter ki ortak akıl ile planlı, programlı, sürekliği sağlayıp odaklı bir çalışma yöntemi ile çalışalım.” dedi.Öğrencilerimizi yetiştiren tüm öğretmenlerimizi ve dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haberi Paylaş: