ALTINYILDIZ KOLEJİ FEN VE ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN TBMM ZİYARETİ

 

Okul yaşamları boyunca edindikleri bilgileri gelecekte nasıl uygulayacaklarını görmek, temsil edildikleri meclisi daha yakından tanımak amacıyla Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri, Tarih Öğretmeni İbrahim Demir ve Matematik Öğretmeni Bağdat Koçak eşliğinde TBMM’yi ziyaret etti.

TBMM ziyaretinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç’la buluşan Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri sıcak bir şekilde ağırlandı. Sayın Kılıç’a hediyelerini takdim eden öğrencilerimiz geleceğin bilinçli bireyleri olarak TBMM’yi gezme fırsatı buldu.

Öğrencilerimiz TBMM ziyaretlerinin ardından Anıtkabir’e giderek Ata’mızın huzuruna çıktılar. Üniversiteye hazırlık aşamasında BİLKENT ve TOBB Üniversitelerini gezerek bilgi edindiler. Ankara’dan sonra Eskişehir’e geçerek Odunpazarı, Masal Şatosu, Balmumu Heykeller Müzesi’ni gezerek keyifli vakit geçirdiler.

Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi olarak TBMM ziyaretinde başta Sayın KILIÇ olmak üzere yardımcılarına, TBMM rehberlerine sıcak karşılama ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haberi Paylaş: