ALTINYILDIZ KOLEJİ

ANADOLU LİSESİ DİL BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN

ÜNİVERSİTE YABANCI DİLLER BÖLÜMÜNE ZİYARET

Nevşehir’in lider okulu Altınyıldız Koleji Anadolu Lisesi Dil Bölümü öğrencileri kendilerini tanıyarak, güçlü ve geliştirebilecekleri yönlerini keşfederek gerçekten mutlu olacakları bölüm ve üniversiteleri tercih etmeleri adına Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Yabancı Diller Bölümünü ziyaret ettiler. Altınyıldız Koleji Anadolu Lisesi Dil Bölümü öğrencilerimizi ve Yabancı Dil Öğretmenimizi karşılayan Yabancı Diller Bölüm Başkanı Bengü AKSU ATAÇ öğrencilerimizin bölümler hakkında merak ettiklerini yanıtlayarak kariyer gelişim süreçlerine dair farkındalık kazandırdı.

Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi olarak üniversite ziyaretinde Nevşehir Üniversitesi Yabancı Diller Bölüm Başkanı Bengü AKSU ATAÇ’a sıcak karşılama ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

BAŞARIYA GİDEN YOL

ALTINYILDIZ KOLEJİ FEN VE ANADOLU LİSESİ