YGS ve LYS Şampiyonlarının Koleji Altınyıldız 9.,10.,11.,12.Sınıf öğrencilerine yönelik Üniversite Sınavları Çalışma Programları hazırladı.

12.06.2015 Cuma günü öğrencilere karneleri ile birlikte dağıtılacak ders çalışma programlarında yaz tatilinde yapılacak genel ders tekrarlarının yanı sıra,üniversite hazırlık uygulamaları da yer alıyor.

Altınyıldız Koleji Psikolojik Danışmanlık Rehberlik Bürosu ve Yaşam Koçluğu tarafından hazırlanan çalışma programlarının,öğrencilerin sınav başarılarına büyük katkı sağlayacağı belirtildi.

Türkiye’nin en başarılı ve en kaliteli Kolejleri arasında yer alan Altınyıldız Koleji öğrencilerini iyi bir üniversite ve başarılı bir geleceğe hazırlamak için her türlü çalışmayı gerçekleştirmektedir.

Program kitapçıklarının hazırlanmasında emeği geçen idareci,öğretmen ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.