Altınyıldız Fen ve Anadolu Liseleri öğrencileri 2022 YKS Sınavlarında Türkiye dereceleri kazanarak Nevşehir birinciliklerini elde etmişlerdi.

Her yıl olduğu gibi 2022 yılında da muhteşem başarılar elde eden öğrencilerimize Nevşehir Valisi İnci SEZER BECEL, İl Protokol Üyeleri ile Eğitime Destek Platformu tarafından düzenlenen programda YKS’de dereceye giren öğrencilerimize çeşitli hediyeler vererek tebrik etmiştir.

2022 YKS yerleştirme sonuçlarına göre; Türkiye ve Nevşehir dereceleri elde eden ve YKS’de ilk 10.000 ‘e giren öğrencilerimiz;

• Ahmet Salih ŞİŞMAN
  • Göktürk GÖK
  • Dilay GÜLLE
  • Mehmet KALCI
  • Ayşe Rüveyda ÇİFTÇİ
  • Hasan Kaan GEZGİN
  • Sudenaz ÇITAK
  • Şahin Efe CENGİZ
  • Ahmet Sacid YURTTUTAN
  • Berra Ekim ÖĞÜTGEN
  • Merve DEMİRKUNDAK
  • Zeynep EROĞLU
  • Nurbanu KARAKAYA,
  • Sümeyye TUNÇYÜREK
  • Kuzey DALKILIÇ

• Her yıl Nevşehir birincilikleri ve Türkiye dereceleri kazanan, eğitimde başarıyı gelenek haline getiren Altınyıldız Koleji öğretmenlerini, şampiyon öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ederiz.