Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yılına özel hazırladığı resim sergisi açılışı Nissara AVM’de gerçekleştirildi.

Resim Sergisi açılışına Nevşehir Valisi Sn. Ali FİDAN, Nevşehir Vali Yardımcısı
Sn. Kübra KARAALİOĞLU, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Sn. Murat YAKIN, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Yusuf YAZICI, Altınyıldız Eğitim Kurumu Kurucusu Sn. Ragıp ÖZALTIN, Altınyıldız Eğitim Kurumu Temsilcisi Sn. Emre ÖZALTIN, Altınyıldız Eğitim Kurumu Genel Müdürü Sn. Seyrani İPEK, Altınyıldız İlköğretim Okul Müdürü Sn. Ahmet ÜNAL, Altınyıldız İlköğretim Kurumu Ortaokul Müdür Yard. Sn. Perihan ÇITAK SAVRAN, Görsel Sanatlar Öğretmeni Sn. Hatice ABALI ve davetliler katıldı.

Protokol tarafından gerçekleştirilen açılış, sergilenen eserlerin tek tek incelenmesi ve öğrencilerden eserler hakkında bilgi alınmasıyla devam etti.

Altınyıldız İlköğretim Okul Müdürü Sn. Ahmet ÜNAL, öğrencilerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. Yılına özel hazırladıkları serginin Nissara AVM’de 26-27-28-29 Ekim 2023 tarihleri arasında sergileneceğini belirtti.

Nevşehir Valisi Sn. Ali FİDAN, hazırlanan resim sergisinin çok anlamlı ve yerinde bir çalışma olduğunu belirterek emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti ve başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerine ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Hatice ABALI’ya katkılarından dolayı teşekkür ederiz.