Altınyıldız İlköğretim Kurumu 4. sınıf öğrencilerince hazırlanan Anneler Günü  ve İlkokulu bitirme programı yoğun bir katılımla düzenlendi.

    Okul girişinde annelere çiçek verilerek günleri kutlandı.Dünyaya getirdiği evlatlarını özveriyle büyüten,iyiye, doğruya,güzele yönlendirerek hayata hazırlayan annelerimiz,hoşgörü,sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağıdır. Yaşamımızda bizi,belki de karşılıksız seven tek varlıklardır.Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan,ilgiye ve sevgiye en çok ihtiyaç duyduğumuz anlarda,şefkatle bağrına basan annelerimize,hak ettikleri saygıyı göstermekte asla kusur etmemeliyiz. 

   Başlangıçlar güzeldir,bitişler zordur.Tanışmalar heyecanlı ve umutlu,ayrılışlar acıdır.Öğrencilerimiz hayatlarının bir sayfasını acı tatlı anılarla kapatırken diğer sayfasını yeni beklentiler ve umutlarla açıyorlar.

   Program sonunda Okul Müdürümüz Mehmet ERAVCI yaptığı konuşmada programın hazırlanmasında emeği geçen Sınıf Öğretmenlerimiz Ertan KAHVECİ,Keriman  ŞARLAK,Keziban AKYÜREK,Nihal ÇAKIR’a ,İngilizce Öğretmenimiz Makbule YÜKSEL’e ,Müzik Öğretmenimiz Ayşegül KAYA ve Sezgi CEYLAN’a ,Halk Oyunları Öğretmenimiz Kübra Ekici’ye ,Bilgisayar Öğretmenimiz Canan YÜNCÜ’ye,saygıdeğer velilerimize,değerli öğrencilerimize teşekkür etti.Dünyanın en yüce ve kutsal sorumluluğunu tabiatındaki sevgi,şefkat ve merhamet duygularıyla yerine getiren tüm annelerimizin ve yüreğinde evlat acısı taşıyan tüm şehit annelerimizin Anneler Günü'nü kutladı ve Öğrencilerimize yeni eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi.Sayın ERAVCI yaptığı konuşmanın ardından Öğretmenlerimize çiçek verdi ve Öğretmenlerimizin öğrencilerimize Altınyıldız İlköğretim Kurumu ilkokulu bitirme belgesini vermesinin ardından program sona erdi.

 

Haberi Paylaş: