Altınyıldız İlköğretim Kurumu  TEOG (MOS) sınavı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Eğitim-Öğretim de ortaya koyduğu çalışmalarla Türkiye'nin örnek okulları arasında yerini alan Altınyıldız İlköğretim Kurumun'da  sınav öncesinde öğrencilere  ve velilere yönelik  Stres ve Kaygıyı Kontrol Altına alınması konulu seminer düzenlendi.

   Nevşehir  Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Öğretim Görevlisi   Sayın Yrd.Doç.Dr.  Hicran ÇETİN GÜNDÜZ' ün katılımıyla  10.04.2015 Cuma günü 1. seansta  7. ve  8.sınıf öğrencilerine yönelik yapılan Sınav Stresi ve Stresle Başetme  Yolları' konulu seminerin ardından 2.seans olarak  Teog sınavına girecek öğrencilerimizin velilerine  'Sınav Öncesi ve Sonrası Aile Tutumu ' konulu seminerimiz düzenlendi.Yapılan sunumun ardında Sayın GÜNDÜZ  ailelerden gelen soruları cevapladıktan sonra seminerimiz sona erdi

   Katılımlarından dolayı  Sayın Yrd.Doç.Dr. Hicran ÇETİN GÜNDÜZ'e , saygıdeğer velilerimize ve değerli öğrencilerimize teşekkür ediyor,sınava girecek olan öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz.

Haberi Paylaş: