Altınyıldız İlköğretim öğrencileri; akademik, spor(basketbol, voleybol, futbol, masa tenisi, kort tenisi, kayak, yüzme…), sanat, şiir, kompozisyon, satranç, akıl oyunları gibi dallarda dereceler kazanarak bizlere büyük gurur yaşatmışlardır. Katıldıkları her yarışma ve müsabakada kupalarla, altın madalyalarla, birinciliklerle okuluna dönen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz. Öğrencilerimiz dönem sonu düzenlenen ödül töreninde başarı belgeleri ile ödüllendirilmişlerdir.

Türkiye geneli ve kurum içi yapılan deneme sınavlarında da öğrencilerimiz dereceler yaparak akademik başarılar sağlamışlardır. Yapılan ödül töreninde deneme sınavı ortalamalarına göre derece yapan öğrencilerimize başarı belgeleri ve başarı rozetleri verilmiştir.

Okulumuza kazandırılan her bir başarıda emeği geçen öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi kutluyoruz.