Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri 21-22 Mart 2024 günlerinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ders bitiminden sonra okulumuzda kalan öğrencilerimiz sportif faaliyetler ile birlikte iftarı beklediler. İftar programımıza Altınyıldız İlköğretim Kurumu 5., 6., 7. ve 8. sınıf öğrencileri, idarecileri ve öğretmenleri, katılmışlardır. Amacımız öğrencilerimize Ramazan ayının manevi havasını teneffüs ettirmek, kardeş, arkadaş olmanın ve paylaşımın ne demek olduğunu hissettirmektir. İftar programımıza katılan tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Altınyıldız ailesi olarak mübarek Ramazan ayının ülkemize, milletimize ve tüm Müslümanlara güzellikler, mutluluklar ve huzur getirmesi dileğiyle Ramazan ayımız mübarek olsun.