4-5 Nisan 2015 Tarihinde yapılan İl geneli bursluluk sınavında büyük bir başarıya imza atan Altınyıldız İlköğretim Kurumu Öğrencilerine,düzenlenen programda ödülleri verilmiştir.

   Ödül töreni  sonrasında konuşan okul müdürü sayın Mehmet ERAVCI ; 4.5. 6.ve 7.Sınıflarda iL genelinde ilk yüze giren öğrencilerin 60’ının bizim öğrencilerimiz,ilk 12 öğrencinin 11 tanesinin bizim öğrencimiz olduğunu belirtti.”Bu sınavlardaki ve TEOG sınavındaki başarımız gösteriyor ki yöneticisinden öğretmenine velisine kadar bizler doğru şeyleri yapıyoruz.Her geçen gün daha da başarılı olacağımızı biliyorum.İl dışından sadece bursluluk sınavına katılmak için Nevşehir gelen öğrencilerin var olması insanlarında bizim başarımızı takdir ettiğinin bir göstergesidir.” diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

   Altınyıldız İlköğretim Kurumunda sportif alanda da birçok derece alan öğrencilerimiz yine satranç İl Birincisi ve Jimnastik İl Birincisi olmuşlardır.Törende öğrencilerimize hediyeleri verilmiştir.

   Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak tüm öğrencilerimiz kutluyor,onların başarısında en büyük pay sahibi olan değerli yöneticilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

 

 

 

Haberi Paylaş: