2014-2015 Eğitim Öğretim yılının son haftalarına yaklaşırken öğrencilerimizin ve öğretmenlerimiz yıl içerisinde yapmış oldukları etkinlikleri Altınyıldız ilköğretim kurumu etkinlik sınıfları katında sergilemeye başladılar.

Açılışta konuşma yapan Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Sayın Mehmet ERAVCI serginin hazırlanmasında emeği geçen tüm  sınıf öğretmenlerimize   branş öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ettikten sonra,Kurum Müdür Yardımcıları Ahmet Ünal ve Mustafa UÇAR,Kazakistan Kardeş okulumuzdan gelen öğretmenler,okulumuz öğretmen öğrencileri ile birlikte açılışı yaptılar.Öğretmenlerimizle birlikte pasta kesiminin  ardından öğrencilerimiz,öğretmenlerimiz ve misafirlerimiz tatil boyunca da açık kalacak olan sergimizi gezdiler.