Altınyıldız İlköğretim Kurumu Türk Mangalası Şehirler Serisi turnuvası düzenliyor. Türkiye geneli yapılan Türk Mangalası Şehirler Serisi turnuvası Nevşehir Altınyıldız İlköğretim Kurumunda.

Altınyıldız İlköğretim kurumu, Zeka sporları ve Oyunları konfederasyonu, Mangala federasyonu işbirliği ve Akıl Oyunları Öğretmeni İsmail IŞIK koordinatörlüğünde 17 Şubat 2024 tarihinde okulumuzda Türk Mangalası Şehirler Serisi Turnuvası düzenleyecek. Turnuva 100 kişiyle sınırlıdır. Katılmak isteyen öğrencilerin zeka sporları ve oyunları konfederasyonun sitesinden kayıt yapmaları gerekmektedir. Ayrıca turnuva yönergesine site üzerinden ulaşabilirler.

Altınyıldız İlköğretim kurumu Müdürü Sayın Ahmet Ünal: “Aklın ve bilimin ışığında Türkiye'nin geleceğini yetiştirme hedefimize ulusal, uluslararası yarışmalar, turnuvalar ve projeler büyük katkı sağlamaktadır. Türk Mangalası Şehirler Serisi Turnuvasına katılacak olan katılımcılara başarılar diliyorum.” dedi.