“Science On Stage Europe” ; Avrupa’nın 24 ülkesinden ve Kanada’dan katılan öğretmenlerin bir araya geldiği, etkileşimli ve enerjik bir ortamda yaratıcı ve yenilikçi öğretim yöntemlerinin, materyallerin ve projelerin paylaşıldığı uluslar arası eğitim etkinliğidir.

Science on Stage Europe tarafından 17-20 Haziran 2015’te İngiltere’degerçekleştirilecek Avrupa Bilim Festivali’ne tüm Türkiye’den katılacak 5 delege öğretmeni belirlemek üzere Türkiye’de de seçmeler yapılmıştır.

Okulumuz fen bilgisi öğretmenlerinden Vesile Değerlier, 30 Kasım 2014 tarihinde Ankara ODTÜ Vişnelik Tesisleri’nde gerçekleştirilen Türkiye seçmelerinde okulumuzu “Ekolojik Ayak İzi” projesiyle temsil etmiştir. Uluslararası bilim platformlarında okulumuzu özveriyle temsil eden tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.