ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU LGS KAMPINI ZİRVEDE TAMAMLADI

Altınyıldız İlköğretim Kurumu zirvede olmanın verdiği gururla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. LGS sınav maratonunda öğrencilerinin başarısına başarı katarak yeni Türkiye Dereceleri kazandırmayı hedefleyen okulumuz yıllardır kazandığı başarıların tesadüf olmadığını kanıtlamıştır. Yarıyıl tatili döneminde gerçekleştirilen LGS Kamp çalışmaları ile öğrencilerimizin sınava hazırlık sürecine destek olunarak motivasyonları arttırılmıştır.

Nevşehir’in alanında en deneyimli ve uzman kadrosu ile buluşan öğrencilerimiz kamp dönemi boyunca; grup etüt çalışmaları, konu tekrar dersleri, birebir soru çözümleri, sınav motivasyon etkinlikleri, deneme sınavları ile LGS’ye hazırlanmaya devam etmişlerdir.

Kampın ardından bir haftalık tatil sürecinde Öğrencilerimiz, her bir öğrencilerimizin kazanımları yapma oranları dikkate alınarak, kişiye özel hazırlanan çalışma programı ile çalışmalarına devam edeceklerdir.

ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU