Altınyıldız İlköğretim Kurumu Anasınıfı Öğretmenleri  Şengül KURT , Nesli EREZ  Şefika Merve YANDAKÇI, Hilal DEĞER ARSLAN  07.03.2015 Cumartesi günü Ankara’da düzenlenen 21. Yüzyılda Okul Öncesi Öğretmeni sempozyumuna  katılmışlardır.

2015-2016 Eğitim - Öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak olan , akıllı okul konseptine ve modern sosyal tesislere sahip Nevşehir’in en büyük kreş ve anaokulu olacak olan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu için Anasınıfı zümresi öğretmenleri çalışmalarına Türkiye'nin çeşitli yerlerinde düzenlenen çalışmalara katılarak devam etmektedir.Öğretmenlerimizin katıldığı sempozyumun içeriğinde;Montessori-Matematik Eğitimi,Farklılaştırılmış Eğitim, Ses Çalışmaları, Minik Tema ,Sorgulama Yaklaşımı adlı konularda sunumlar izlenmiştir.Sempozyumdan sonra öğretmenlerimiz çeşitli müstakil anaokullarını gezerek eğitim -öğretim süreçlerini incelemiş ve bilgi alış verişinde bulunmuşlardır.