ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU 2024-2025
BOŞ KONTENJANLARINI AÇIKLADI

Nevşehir’de eğitimin lideri Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı kayıtları devam ediyor.

Altınyıldız İlköğretim Kurum Müdürü Ahmet ÜNAL yaptığı açıklamada:

• 25 Mart–30 Mart 2024 tarihleri arasında boş kontenjanlar için başvuru sırasına göre kayıtlarımız yapılacaktır.

• 1. sınıflarımızda öğrenim görecek öğrenciler için, okul olgunluk test sonuçları ve rehberlik tanıma çalışmalarına göre öğrenci alımı yapılacaktır.

• 2. Ve 3. sınıflarımızda öğrenim görecek öğrenciler için yeterlilik sınavı ve rehberlik tanıma çalışmalarına göre öğrenci alınacaktır.

2024 - 2025 ÖZEL ALTINYILDIZ ORTAOKULUNDA KAYITLAR BAŞLIYOR

25 MART - 20 NİSAN 2024

• Kontenjanlarımız sınırlıdır.

• 5. sınıflarda öğrenim görecek öğrenciler için Altınyıldız bursluluk ve okula kabul sınavına göre öğrenci alınacaktır.

• 6.7. Ve 8. sınıflarda öğrenim görecek öğrenciler için yeterlilik sınavına göre ve rehberlik tanıma çalışmalarına göre öğrenci alınacaktır.

EĞİTİMDE KALİTE ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU