Altınyıldız İlköğretim Kurumunda 2015-2016  öğretim yılı birinci veli toplantıları başladı. 29 Ağustos Cumartesi günü 1.5. ve 8. sınıflarımızın için,5  Eylül Cumartesi Günü Anasınıflarımız için,12 Eylül Cumartesi 2.,3.,4.,6. ve 7 sınıflarımızın  yapılan  veli toplantısına velilerimiz büyük ilgi gösterdi.Oluşturulan toplantı takvimine göre;

Anasınıflarımız  1. Veli Toplantısı  5  Eylül Cumartesi Saat 11:00

1. Sınıflarımız 1. Veli Toplantısı  29 Ağustos Cumartesi Saat 10:00

2. ve 3.Sınıflarımız 1. Veli Toplantısı  12 Eylül Cumartesi Saat 10:00

4. Sınıflarımız 1. Veli Toplantısı  12 Eylül Cumartesi Saat 12:00

5. Sınıflarımız 1. Veli Toplantısı  29 Ağustos Cumartesi Saat 12:00

6.ve 7. Sınıflarımızın 1. Veli Toplantısı  12 Eylül Cumartesi Saat 14:00

8. Sınıflarımız 1. Veli Toplantısı  29 Ağustos Cumartesi Saat 14:00‘da okulumuz  Konferans Salonunda yapılmıştır.

Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Eravcı’ nın Altınyıldız İlköğretim Kurumu Konferans Salonunda yapmış olduğu konuşmanın ardından sınıflara geçen velilerimize sene başı hazırlıkları (Ders içerikleri ,Deneme sınavları ,Ders araç –gereçleri ,Kıyafet ,Servis , Kaynak yayınlar) ve eğitim öğretim yılı boyunca yapılacak çalışmalarla(Kültür –Sanat Faaliyetleri,Yıl içi Sosyal Faaliyetler) ilgili bilgiler verilmiştir.Ayrıca Anasınıfı ve 1.sınıflarımızın için 7-11 Eylül tarihleri arasında yapılacak uyum haftası ve 8.sınıflarımız için yine 7-11 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Dershanesiz Eğitim modelini benimseyen okulumuzun TEOG Öğrencileri için Hazırlamış olduğu Kurs programı  ve diğer sınıflarımıza ise 28 EYLÜL 2015 PAZARTESİ başlayacak olan eğitim –öğretim dönemi hakkında velilerimize bilgilendirme yapılmıştır.Velilerimiz Eğitim –Öğretim dönemi başlamadan gerçekleştirilen ön  toplantılardan duydukları memnuniyeti dile getirmişlerdir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak öğrencilerimizin başarısı için veli, öğretmen ve öğrenci iletişimini çok önemsiyoruz. Bu iletişimin en güçlü şekilde sağlandığı veli toplantısına gösterdikleri hassasiyetten ötürü tüm velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor ,yeni Eğitim –Öğretim Yılının tüm Velilerimize,Öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.