4 Nisan 2015 Cumartesi günü Saat 10:00’da  5.Sınıflar ve saat 14:00'da 6. ve 7. Sınıflar, 5 Nisan 2015 Pazar Günü Saat 10:00'da  ise 4.Sınıflar Altınyıldız Koleji Giriş ve Bursluluk sınavları yapıldı.Velilerin büyük ilgi gösterdiği sınavlara katılan öğrenciler soruların çok kaliteli olduğu yönünde fikirlerini beyan ettiler.

Sınav esnasında öğrencilerini bekleyen velilere çay , kahve ve pasta ikramı yapıldı.Okul hakkında bilgi almak isteyen velilere okulun işleyiş sistemi ve kayıtlar hakkında bilgi verildi.Okulumuzu gezen veliler kaliteyi tercih etmekle bir kez daha nekadar haklı olduklarını dile getirdiler.

Kaliteli eğitim için Altınyıldız İlköğretim Kurumu Giriş ve Bursluluk sınavına gelen bilinçli velilere ,sınava katılan öğrencilere,sınavda görev alan öğretmenlerimize ve personelimize teşekkür ederiz.