Altınyıldız İlköğretim Kurumu 1.sınıflarında 4 şubede öğrenim gören 1.Sınıflarımızın Okuma Bayramı programı 22 Mart 2015 Cuma akşamı okulumuz konferans salonunda yapıldı.

   Programa velilerimiz yoğun ilgi göstererek büyük bir katılım gerçekleşmiştir.1.sınıflar zümre başkanı Mustafa AYDALGA’nın konuşmasıyla başlayan programda öğrencilerimiz hazırladıkları birbirinden güzel gösterileri velilerine sundular ve velilerinde bol bol alkış aldılar.Yapılan gösterilerin ardında İngilizce ve Türkçe koroyla programlarını tamamladılar.

   Korodan sonra öğrencilerimize okuma belgelerini ve madalyaları ve Öğretmenlerimize çiçekleri  Cumhuriyet savcısı Sayın Adnan TOSUN,Baro Başkanı Sayın Mustafa Necmi ÖNCÜL,İktidar partisi İl Başkanı Sayın Mehmet Ali TANRIVER ve Kurum Müdürümüz Sayın Mehmet ERAVCI tarafından verilmiştir.

   Program sonunda Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Sayın Mehmet ERAVCI,yaptığı konuşmada programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize ve velilerimize , 1. sınıf öğretmenlerimiz Mustafa AYDALGA,Cumhur DEMİRSOY,Neval GÖNENBABA,Sibel ÖZDİL,Müzik öğretmenimiz Ayşegül KAYA,Bilgisayar Öğretmenimiz Canan YÜNCÜ’ye ve diğer personellerimize  teşekkürlerini iletti.

Haberi Paylaş: