ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUM MÜDÜRÜ 

AHMET ÜNAL ’DAN YARIYIL TATİL MESAJI


Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak Nevşehir’in ve Türkiye’nin eğitim ve öğretiminde marka değeri olmaya devam ediyoruz. 2023-2024 eğitim-öğretim yılının I. Dönemini her alanda kazandığımız başarılarla bitirmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum. Tüm bu başarılarımızda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Sevgili Öğrencilerim, derslerinize planlı, programlı şekilde çalışarak belirlediğiniz hedeflere ulaşabileceğinizi unutmayın. Gösterdiğiniz başarılar da bu yolda ilerlediğinizin bir göstergesidir. Sizler bizlerin geleceği, gururu ve dinamik beyinlerisiniz sizleri sevgiyle kucaklıyorum, tebrik ediyorum ve iyi tatiller diliyorum.

Değerli Öğretmenlerim, sizlere emanet ettiğimiz nesilleri layıkıyla yetiştirirken, bu kutsal yolculukta bizlerin en büyük destekçisi ve kılavuzu oldunuz. Sizlerin bilgi aktarıcı rolü artık yerini, yol göstericiliğe ve evlatlarınız olarak bildiğiniz öğrencilerinize adeta bir 'Eğitim Koçluğu' na bırakmıştır. Emeğiniz çok büyük, teşekkürler öğretmenlerim.

Sayın Velilerim, unutmayalım ki öğrenme ve öğretme yaşam boyu devam eden bir süreçtir. Bizlere verdiğiniz destekle, sizin yüreklendirmenizle her çocuk bir yerlere gelecektir. Desteklerinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyor çocuklarınızla bol bol vakit geçireceğiniz bir tatil diliyorum.



 AHMET ÜNAL

 KURUM MÜDÜRÜ

Haberi Paylaş: