2022 Üniversite Sınavları Nevşehir Şampiyonu, Türkiye 116. 451. 666. Derecelerini kazanan Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi, muhteşem bir törenle 25. yılına ‘‘Merhaba’’ dedi.

Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk ve şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu yapılarak, İstiklal Marşımız çoşkuyla söylendi.

Yeni eğitim-öğretim yılının sunumunu Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanı Ali GÜVEN yaptı.

‘‘Sayın: Müdürüm, Mdr. Yardımcılarım, Değerli öğretmen arkadaşlarım ve sevgili öğrencilerimiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında sizlerle birlikte olmanın, Türkiye’nin aydınlık geleceği olan çocuklarımızı, gençlerimizi yetiştirecek değerli öğretmenlerimizle ve ülkenin geleceği gençlerimizle birlikteliğin farklı heyecanı ve gururu içinde sizleri saygıyla selamlıyorum. Bu duygular içinde Altınyıldız Koleji ailesine bu öğretim yılında katılan öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize “Hoş geldiniz” diyorum.

Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar.”özdeyişini şiar edinen Altınyıldız Eğitim Kurumlarında uygulanan özverili, planlı ve disiplinli ekip çalışmaları 25 yıldır öğrencilerimizi başarıdan başarıya koşturmaktadır.

2022 Üniversite sınavlarında her yıl olduğu gibi Nevşehir’deki tüm birincilikleri Altınyıldız Liseleri kazanmıştır.

Türkiye 116, 451, 666, 1096, 1497, 1782, 2045, 2150, 2210. luğunu ve daha nice dereceleri kazanan öğrencilerimiz gururumuz olmuştur.








Altınyıldız Koleji eğitim kadrosu olarak, ülkemizin geleceği ve güvencesi sevgili öğrencilerim,2022-2023 öğretim yılında da bu başarıların gelmesi için çok çalışmalısınız, sorumluluğunuz büyük ama unutmayın ki hepinizin yanındayız.

Altınyıldız Koleji, her yıl kazandığımız muhteşem başarılarla kitlesel ve bireysel sonuçlarda Türkiye’nin en başarılı en seçkin liseleri arasında yer almaktadır. 2022 öğretim yılında LGS sınavlarında Türkiye 1. si Asyanur NAMLI dahil en yüksek puanları alan şampiyon öğrenciler Altınyıldız Fen Lisesini tercih etmişlerdir.

Ödüllerini, Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Özkan KILINÇ ve Müdür Yardımcıları Aykut DEĞERLİER, Mustafa KÜPELİ ve Çetin KURTPINAR takdim ederek, başarılar dilemiştir.


2022-2023 Eğitim Öğretim yılında lise kampüsünde 7. ve 8. Sınıflarımız da dahil olmuştur. 12. Sınıf öğrencilerimiz 8. Sınıf öğrencilerimize “Hoş geldiniz” çiçeklerini sunarak birbirlerine başarılar dilemişlerdir. Ardından 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının ilk dersini Matematik Zümre Başkanı Mesut ŞİMŞEK yapmıştır.

Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler ve öğretmenler derslere başladı.

Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi olarak; yeni öğretim yılının tüm eğitim camiasına, öğretmenlere, öğrencilere ve velilere sağlık, başarı ve huzur getirmesini diliyoruz.

Haberi Paylaş: