Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesinde 2022-2023 eğitim öğretim yılı tercih ve kayıt dönemi devam ediyor.

27 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan tercih danışmanlığı süreci, okulumuz psikolojik danışman rehber öğretmenlerimiz koordinesinde devam etmektedir. Sıralama bazlı sonuç, üniversite ve bölüm bilgilendirme, meslek ve kariyer seçimi, tercih listelerinin oluşumu ve ÖSYM sistemine giriş yapılması şeklinde ilerlemektedir.

2022 LGS’ de büyük başarı gösterenler ile başarılı bir geleceği hedefleyen öğrenciler  Altınyıldız Fen ve Anadolu Liselerini tercih ediyor. Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi; 2022-2023 Eğitim- Öğretim yılı 9.sınıflarına kayıt olan öğrencilerine sadece Üniversite sınavlarında değil, her alanda başarılı bir gelecek sunmaktadır. Dünya, Olimpiyat, Avrupa, Balkan, Türkiye şampiyonlarını ve üniversite sınavı birincilerini yetiştirmektedir.

Tercih ve kayıt döneminin tüm öğrencilerimiz adına mutlu ve başarılı geçmesini dileriz.