Erasmus + KA2 “Eurobook Buddies” isimli projemiz kapsamında okul müdürümüz Mehmet Eravcı, İngilizce öğretmenlerimiz Fatma Yedier, İlknur Meşeci, 6. sınıf öğrencilerimizden Beliz Bulut, Saadet Özer ve Bahadır Efe Arık İngiltere’nin Birmingham şehrine ilk ziyaretlerini gerçekleştirdiler. Beş gün süren ziyarete proje ortaklarımızdan Polonya, İtalya ve Yunanistan’dan da öğretmen ve öğrenciler katıldı. Ziyaret süresi boyunca kültürler arası paylaşımı amaçlayan toplantılar yapıldı ve proje ortaklarımızla birlikte çalışma planı oluşturuldu.

   Birmingham Belediye Başkanı Sayın Shafique Shah’ı (Şefik Şah) ziyaret eden ekibimiz belediye başkanına yöremizi tanıtan ve yöremize özgü hediyeler vererek Birmingham Belediye Başkanı Sayın Shafique Shah’ı Kapadokya’ya davet ettiler.

    Ziyaret süresi boyunca öğrencilerimiz Birmingham’da bize ev sahipliği yapan St. Vincent’s Catholic Primary School’un öğrencilerinin evlerine misafir olarak İngilizce pratik yapma ve İngiliz kültürünü tanıma fırsatı buldular.

İngiltere’deki birçok okulu ziyaret etme fırsatı bulan ekibimiz kendi okulumuzun İngiltere’deki okullardan hiçbir eksiğinin olmadığını belirtti.

Proje kapsamında :     Nisan 2015’te Türkiye

                                         Haziran 2015’te Polonya

                                         Kasım 2015’te İtalya

                                         Nisan 2016’da Yunanistan

                                         Haziran 2016’da İngiltere ziyaretleri gerçekleştirilecektir.

Haberi Paylaş: