ALTINYILDIZ EĞİTİM KURUMLARINDA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI

Türkiye'nin Örmek Okulu Altınyıldız Kolejinde Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Altınyıldız Koleji Okul Aile Birliği  Başkanı Dr.Ayşe KOLAY,Bşk.Yrd. Rabia YÜCEKUL BİLEK,üyeler Müjgan GÖKTAŞ,Buket AYDIN ve Neriman GENÇ; Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İĞDECİ,İlköğretim Müdürü Mehmet ERAVCI,Lise Müdürü Özkan Kılınç,Anaokulu Müdürü Mustafa Uçar,Kreş Müdürü Hande Özaltın'ı,diğer idareci ve öğretmenleri ziyaret ederek çiçek verdiler,öğretmenler gününü kutladılar.

Ziyaretlerde Altınyıldız Koleji Okul Aile Birliği 2014-2015 dönemi başkanı Kemal GÜNER de yer aldı.Altınyıldız Eğitim Kurumlarında 3 ayrı kutlama programları düzenlendi.Lise,Anaokulu ve Kreş il İlköğretim Müdürlüklerinde velilerinde izlediği programlar büyük beğeni topladı.Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarız.