Özel Altınyıldız İlköğretim Kurumu 15-19 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen Karadeniz Gezisinde kültürel ve tarihi etkinliklerin yanında öğrencilerine farklı etkinliklerin heyecanını da yaşatmıştır.Trabzon-Rize -Ordu il gezisinden sonra Samsun’u ziyaret eden öğretmen ve öğrenci grubumuz Samsun’da Bandırma Vapuru ve Eğlence Merkezi gezisinden sonra ilde düzenlenen Karadeniz Kitap Fuarına katılarak, kitaba ve okumaya verdiği önemi bir kez daha göstermiştir.150 yayınevi ve 500 yazarın katıldığı kitap fuarında öğrencilerimiz; Ayşe Kulin, Can Dündar, Mustafa Armağan gibi yazarlarla buluşma imkânı bulmuşlardır. Öğrencilerini eğitirken eğlendirmeyi de ihmal etmeyen Altınyıldız İlköğretim Kurumu, çeşitli etkinliklerle çalışmalarına devam etmektedir.