Altınyıldız Anaokulu Öğrencileri İlk Fidanlarını Toprakla Buluşturdular

Bölgenin ve ilimizin en modern ve en büyük Anaokulu olan özel Altınyıldız Anaokulu öğrencileri ilk fidanlarını diktiler.

Öğrencilerimizde çevre bilincini geliştirmek, ağacı ve yeşili korumanın önemini anlatmak için fidan dikme programı gerçekleştirilmiştir.

Fidan dikim programına Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İĞDECİ, İlköğretim Kurum Müdürü Mehmet ERAVCI, Anaokulu Müdürü Mustafa UÇAR ile Anaokulu öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Sıcak ve güzel bir havada yapılan fidan dikme programında Anaokulu öğrencilerimiz ikişerli gruplar halinde fidanlarını diktiler. Öğrencilerimiz ilk fidanlarını toprakla buluşturmanın mutluluğunu ve heyecanını öğretmenleri ve arkadaşlarıyla birlikte yaşadılar.

Öğrencilerimizin büyük bir çoğunluğu ilk defa fidan diktiklerini, fidanlarının bakımını da kendilerinin yapacağını ve çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Fidan dikiminde emek veren idareci öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.