Kurtuluş Savaşımızın Önderi ve Cumhuriyetimizin Kurucusu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ü ebediyete uğurlamanın 84. yılında milletçe sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.

İçinde bulunan imkânsızlıklar ve yokluklar nedeniyle bağımsızlık umutlarının azalmakta olduğu dönemde, tarihinde asla esaret altına alınamamış Türk Milletine olan inancını kaybetmeyerek Türk milletinin birbirine kenetlenmesini ve ayağa kalkmasını sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin kurtuluş savaşı gibi tarihte eşine az rastlanır bir zafere ulaşmasına öncülük etmiştir.

Atatürk; vatanın bağımsızlığının sağlamasının ardından millet iradesini esas alan ve “En Büyük Eserim” diye nitelediği Cumhuriyetimizi kurmuş ve Türk milletinin muassır medeniyetlerin saygın bir üyesi olmasını sağlamıştır.

Bu nedenle Türk Milleti olarak, 10 Kasım’ları bir matem günü olarak görmenin ötesinde, bu günü anlama ve O’nun fikir öngörü ve tespitlerini anlama günü olarak değerlendirmekteyiz.

Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün menevi şahsiyeti önünde saygıyla eğiliyor, ebediyete kadar gönlümüzde yaşayacağı vurgulayarak aramızdan ayrılışının 84’ üncü yıl dönümünde Onu bir kez daha saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.

Haberi Paylaş: