Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri ve İngiliz,İtalyan,Yunanlı ve Polonyalı Erasmus proje ortağı öğrenci ve öğretmenleri Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda yapılan 23 Nisan Kutlama programına yaptıkları gösteriler ve sunumlarıyla renk kattılar.

Altınyıldız ilköğretim Kurumu Anadolu Ateşi grubunun gösterisini sunumunun ardından İtalyan ve Polonyalı öğrencilerin dans ve futbol gösterinin yer aldığı il programının sunumunu Altınyıldız İlköğretim Kurumu 4.sınıf Öğrencilerinden Elif Azra BİLEK ve Efe KAHVECİ yapmıştır.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder,çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımızla kutlarız.