ALTINYILDIZDA 5.6. ve 7 SINIFLAR  DERSLERE BAŞLIYOR

Altınyıldız İlköğretim Kurumunda 2016-2017 Eğitim –Öğretim yılı  ortaokul sınıfları için  hazırlık  kursları  22 Ağustos Pazartesi günü başlıyor.

22 Ağustos 2016 Pazartesi  günü saat 09.00’da başlayıp 13.00’da tamamlanacak ve iki hafta devam edecek hazırlık ve uyum kurslarında öğrencilerimizin yeni öğretim yılına bir an önce hazırlanmaları,derslere ve  her yıl karılarak tekrar oluşturulan sınıflarına ,yeni arkadaşlarına uyum sağlamalarını hedeflediğimiz bu kurslarımızda öğrencilerimiz yeni eğitim öğretim yılına tam olarak hazır hale geleceklerdir.

Aklın ve bilimin ışığında Türkiye’nin Geleceği olarak yetişen öğrencilerimize ve onları bu hedefte yetiştiren öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyoruz.