ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMUNA ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN ÖDÜL

Türkiye'nin seçkin eko okullarından birisi olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu  ,  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından atık pillerin ayrı toplanması, taşınması, depolanması ve bertarafında yetkilendirilmiş tek kuruluş olan TAP Derneği Türkiye genelinde 2004 yılından beri çalışmalarını sürdürülen çalışmalarını desteklemektedir. Atık pil toplama kampanyası için Eko-okul faaliyetleri kapsamında  okulumuz öğrencileri tarafından  352 kilogramatık pil toplanmış ve Nevşehir Belediyesi vasıtasıyla TAP derneğine ulaştırılmıştır.TAP Derneğinin değerlendirmeleri sonucunda Altınyıldız İlköğretim Kurumu Nevşehir ilinde en çok atık  pil toplayan  kurum olmuş ve dernek tarafından ödüllendirilmiştir.

Enerji kaynaklarının daha etkili kullanılması, daha yaşanabilir bir gelecek için ve öğrencilerimizde bilinçlenmeyi hedeflediğimiz bu kampanyaya katılan öğrencilerimize ,çalışmaları sürdüren öğretmenlerimize ve çevreye duyarlı çalışmalarından dolayı Nevşehir Belediyesine teşekkür ederiz.