ALTINYILDIZ PROJE EKİBİ İNGİLTERE’DE

Ulusal Ajans’ın her yıl düzenlediği ilköğretim okullarına yönelik proje destek programlarından Erasmus KA2 kapsamında hazırlanan “Children’s Literature” ve “Eurobook Buddies” adlı projelerimiz kabul edilmişti. “Eurobook Buddies” projemizdeki ortaklarımızdan İngiltere,Polonya, İtalya  ile birlikte karşılıklı ziyaretlere ve proje çalışması toplantısına katılmak üzere Altınyıldız İlköğretim Kurumu  idareci ,öğretmenler ve öğrencilerden oluşan 8 kişilik  ekibimiz  23.05.2016  tarihinde İngiltere’ye gittiler. Proje kapsamında düzenlenecek karşılıklı beş hareketliliğin  5.si ve final toplantısı olan İngiltere ziyareti dört gün sürecektir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak öğrencilerimizin yabancı kültürleri tanıması, Türk kültürünü tanıtması ve uluslar arası dostluklar kurması için bu tarz çalışmaları çok önemsiyoruz. Projede emeği geçen idareci öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder,İngiltere’ye giden proje ekibimize hayırlı yolculuklar dileriz.