BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK

ALTINYILDIZ EĞİTİM KURUMLARINDA TÖRENLE ANILDI

Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 77.yıldönümü nedeniyle Altınyıldız Eğitim Kurumlarında çok sayıda program düzenlendi.

Altınyıldız Eğitim Kurumları,Kreş ve Anaokulu,İlköğretim Okulu ve Lise kurumlarında düzenlenen programlaer öğrenci ve velilere ayrı ayrı düzenlendi.Kapadokya Kültür Merkezinde düzenlenen ''Atatürk Fotoğrafları Sergisi'' büyük ilgi gördü.

Altınyıldız Kolejinde düzenlenen törenlerde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Nurettin ŞAHİN; Atatürk ve tüm şehitlerimizin ruhlarına dualar okudu.         Devletimizin,milletimizin,ordumuzun,polisimizin her alanda muzaffer olması için salondaki tüm öğretmen ve öğrenciler dua etti.

Büyük Önder Atatürk'ü düzenlenen etkinliklerle anan Altınyıldız Eğitim Kurumları, Atatürk'ün en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyetinin yılmaz bekçisidir.