Türkiye’nin örnek okulu Altınyıldız Koleji “Dersanesiz Eğitim” uygulamasını 1998 yılında başlatan ve bunu yıllardır başarıyla uygulayan Türkiye’deki ilk özel okul ünvanını taşıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından defalarca ödüllendirilen  ,MEB Kalite Beratlı ilk özel okul olan Altınyıldız Koleji öğrencilerini TEOG ve Üniversite sınavlarına kendi kurslarıyla hazırlıyor.Hazırlık kurslarıyla SBS ve TEOG da Türkiye ve Nevşehir 1.likleri, Üniversite sınavlarında Nevşehir ve Türkiye dereceleri kazanmıştır.

Dersanelerin kapanacak olmasıyla 2015-2016 Eğitim öğretim yılında öğrencilerinin tamamına Üniversite Hazırlık Kursları açacak olan Altınyıldız Koleji uygulamayı şimdiden başlattı.

9,10,11 ve 12. Sınıf öğrencilerine açılacak olan Hafta Sonu Kurslarının yanı sıra ,Hafta içi Etüt ve Birebir Ders Tamamlama,Deneme Sınav Uygulamaları artırılarak devam edilecek.

Altınyıldız Test Yayınlarını öğrencilerine ücretsiz dağıtan Kolejimiz,öğrencilerinin başarılarını arttırmak için her türlü tedbiri almış durumdadır.

Güçlü,başarı ve tecrübeli öğretmen kadrosuna ek olarak branşlarında uzman,Türkiye’nin köklü kurumlarında görev yapmış öğretmenler de 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında kurumlarımızda görev yapacaktır.

Her yıl olduğu gibi öğrencilerimizin ikinci bir kuruma ihtiyaç duymadan yetişmeleri ve başarıları için her türlü tedbirler alınmıştır.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Büromuz ve Yaşam Koçluğu birimlerimiz tarafından öğrencilerimizin yaz tatili çalışma programları şimdiden yapılmaktadır.

Kaliteyi ve çağdaşlığı ilke edinen Altınyıldız Eğitim Kurumları, Dershanesiz Eğitim Projesinin Türkiye’nin tamamında uygulanacak olması kurumlarımızın ileri görüşlülüğünü ve vizyonunu göstermektedir.

Altınyıldız Kolejinde öğrenim gören öğrencilerin erken kayıtları tamamlanmıştır.

2015 - 2016 Eğitim öğretim yılında Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları Liselerinde öğrenim görmek için,her sınıf düzeyinde çok sayıda öğrenci nakil talebinde bulunmaktadır.

Kontenjan yetersizliği nedeniyle nakil taleplerini kabul edemeyeceğimiz öğrenciler olmaktadır.Öğrenci velilerinin madur olmamaları için bir an önce 9.sınıflarımıza öğrencilerin yeni kayıtlarını, 10,11 ve 12. sınıflarımıza ise ön kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

Altınyıldız Eğitim Kurumlarının başarılarının devamını dileriz.