ALTINYILDIZDAN SATRANÇ TÜRKİYE DERECESİ

Altınyıldız İlköğretim Kurumu satranç takımı birçok okulun satranç takımlarının katıldığı müsabakalarda okulumuz sporcularından Yıldızlar A takımı il birincisi olmuş, Turnuvada 1.2.3.ve 4. masalarda oynayan sporcularımız masa 1.liklerini elde ederek 7 altın madalya almaya hak kazanmışlardı. Yıldızlar A takımımız 9-12 Mayıs 2019 tarihlerinde Mersin’de düzenlenen Bölge Türkiye Şampiyonası  Turnuvalarında ilimizi ve Okulumuzu Temsil etmişler ve TÜRKİYE 6.Lığı elde etmişlerdir.

Sporcularımızı ve onları yetiştiren velilerimiz ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.