ALTINYILDIZLI 3.SINIFLARDAN MUHTEŞEM ANNELER GÜNÜ PROGRAMI

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 3. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı Anneler Günü programı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Dünyaya getirdiği evladını; özveri ile büyüten, iyiye, doğruya güzele yönlendirerek hayata hazırlayan, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağı olan annelerimizi bu anlamlı günde yalnız bırakmayan Altınyıldız İlköğretim Kurumu 3.sınıf öğrencileri muhteşem bir programla annelerini ve diğer konukları duygulandırdı.Pandomim oyunları,Modern dans,Bacak Kukla Show ,Orotoryo ve İngilizce  Türkçe şarkılar sunan öğrencilerimiz program sonunda öğretmenlerinin söyledikleri şarkılar ile programı kapatan 3.sınıflar,öğretmenlerinin onlara madalya hediye etmesiyle mutlu oldular.Programın ardından velilerimiz ve öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte okulumuz yemekhanesinde iftar yemeğine geçtiler.

Program sonunda okul Müdürü Sayın Mehmet ERAVCI yaptığı konuşmada programın hazırlanmasında emeği geçen sınıf öğretmenlerimiz SEBAHATTİN ÜNSAL, TÜLİN PAK, HÜLYA KORKMAZ,NERMİN KAYSERİ ,LEVENT YAĞMUROĞLU İngilizce Öğretmeni FATMA YEDİER, ,Müzik Öğretmeni SEZGİ CEYLAN, Resim Öğretmeni BURAK KAYA, Astronomi ve Drama öğretmeni ,GÜLBAHAR YARILIYA Halk Oyunları Öğretmeni KÜBRA EKİCİ, Bilgisayar Öğretmeni CANAN YÜNCÜ ‘ye  teşekkür etti .Dünyanın en yüce ve kutsal sorumluluğunu sevgi, şefkat ve merhamet duygularıyla yerine getiren tüm annelerimizin ve yüreğinde evlat acısı taşıyan şehit annelerinin Anneler Gününü kutladı

Öğrencilerimize hazırlamış oldukları programdan dolayı teşekkür ediyor, tüm Annelerin ANNELER GÜNÜNÜ kutluyoruz.