ALTINYILDIZLILAR ULUSLARARASI MATEMATİK OLİMPİYATLARI TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri  aynı anda 268 sınav merkezinde, 70 ayrı şehirde, 1200 okulda, yapılan  Uluslararası  Kanguru Matematik Olimpiyatlarında Türkiye Finallerine kalmaya hak kazandılar.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerinden

DOĞUKAN BARAN TAŞ

FUAT ALTIOK

BERKAY NURAY

EFE KAVDIR

YİĞİT EFEOĞLU

DURU PARMAKSIZ

ARDA ALBAYRAK

GÖKAY NURAY  4 Mayıs 2019’da yapılacak Türkiye finallerinde okulumuz ve ilimizi temsil edeceklerdir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu  eğitimde yenilikçilik ilkesinden ve öğrencilerin  muhakeme etme, araştırma ve sorgulama becerileri ile matematik zekalarını ön plana çıkarmak ve öğrencilerimizin bilimsel bir etkinliğe katılmalarını sağlayarak yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olup aklın ve bilimin aydınlık dünyasında yol gösterici bir ışık olabilmek amacıyla Uluslararası düzeyde düzenlenen KANGURU matematik yarışmasına katılmaktadır.

Öğrencilerimizi, onları yetiştiren öğretmenlerimizi ve velilerimiz tebrik ediyor, yapılacak olan Türkiye finallerinde başarılar diliyoruz.