ALTINYILDIZ KOLEJİ'NDE MESLEK TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI

Altınyıldız Koleji öğrencilerinin geleceğe bilinçli bir şekilde hazırlanması ve gelecekte yapmak istedikleri mesleğin önemli özelliklerini öğrenmesi için Altınyıldız Koleji konferans salonunda Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri için, 6. Meslek Tanıtım Etkinliği düzenlemiştir.

Ülkemizin aydınlık geleceğini oluşturan gençlere   yatırım yapan Altınyıldız Koleji gerçekleştirdiği etkinlikle çoğunluğu Nevşehir’de görev yapan mezun  Altınyıldız Kolejlilerin de yer aldığı, çeşitli meslek mensuplarını 9.10. 11. ve 12.sınıf öğrencilerimizle bir araya getirmiştir.

Öğrencilerimiz, farklı meslek temsilcileri ile birebir tanışma - konuşma - bilgilenme fırsatı bulmuş, bütün meslekler hakkında gerekli bilgilere ulaşmışlardır. Öğrencilerimiz bu etkinlik sayesinde ileriye daha net, gerçekçi, kendi kişilik ve yetenekleri doğrultusunda meslek seçimlerini belirleyerek, mesleğin önemli özelliklerini, incelik gerektiren hassasiyet noktalarını öğrenerek farklı  bir bakış açısı kazanmışlardır.

Bu etkinlikte;

EZGİ KESKİN

MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK

yer almışlardır.

Okul Müdürü Özkan KILINÇ bu etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen Altınyıldız Koleji Yöneticilerine,Rehber Öğretmenleri  Onur İNCE , Yelda Çelik ,Gönül Saray,Fatma Eken ve ile geleceğe akılcı bir şekilde yönelmek isteyen öğrencilerimize katkı sağlayan bütün meslek mensuplarına teşekkür etmiştir.

Meslek Tanıtım Etkinliği, Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İĞDECİ,okul yöneticileri ve öğretmenler tarafından  meslek mensuplarına  çiçek, hediye ve katılım belgesi   takdimi ile sona ermiştir.