Girne Amerikan Üniversitesinden

Altınyıldız Koleji Öğrencilerine Tanıtım Semineri

Girne Amerikan Üniversitesi Tanıtım Uzmanı  Uğur Uysal YORULMAZ, Mutlu ÖĞÜTGEN, Fazilet DİLEK okulumuza yaptıkları ziyarette,okul yöneticilerimiz ve rehber öğretmenlerimiz tarafından karşılanmıştır.

12.sınıf öğrencilerimize yönelik yaptıkları sunumda, Girne Amerikan Üniversitesi 'nin tanıtımı  yaparak , merak edilen konularda öğrencilerimize açıklayıcı bilgiler vermişlerdir.

Sunum sonrasında ise bireysel olarak görüşme imkanı bulan öğrencilerimiz,ilgi duydukları fakültelerle ilgili detaylı bilgi almışlardır.

Altınyıldız Eğirim Kurumları olarak Girne Amerikan Üniversitesine, Uğur Uysal YORULMAZ, Mutlu ÖĞÜTGEN ve Fazilet DİLEK'e üniversite tanıtım seminerinden dolayı teşekkür ederiz.