Erasmus+  Stratejik Ortaklıklar açılış toplantısı yapıldı.

Okulumuz 2014-2015 eğitim-öğretim yılı içerisinde kabul edilen, Türkiye Ulusal Ajans'ı tarafından finanse edilen; İngiltere, Yunanistan, Polonya, İtalya, Türkiye ortaklığındaki " 2014-1-UK01-KA201-000335_4 nolu Eurobook Buddres" ve İsveç, Bulgaristan, Estonya ve Türkiye ortaklığındaki "2014-1-SE01-KA201-000984-4 nolu Building Democracy and Cultural Unders Tandingthrough Children's Literature" adlı projemiz için 11.12.2014 tarihinde Ankara Bilkent Otel'de, T.C Avrupa Birliği Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajans'ı tarafından düzenlenen "Erasmus+ stratejik ortaklıklar açılış toplantısı okulumuz İngilizce proje ekibinin de katılımıyla gerçekleşmiştir.

İlk ziyaretini İngiltere ve İsveç'e yapan okulumuz farklı ülkelerin eğitim sistemini görüp, kendi eğitim sistemimizle karşılaştırma, kullanılan yöntem ve teknikleri tanıma fırsatını bulmuştur.

Proje ekibimiz, bu tür projeleri yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında Nevşehir'deki diğer okulları bilgilendirme görüşmeleri yapmaktadır.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak bu tarz projeler hazırlayarak öğrencilerimize farklı kültürleri tanımaları konusunda destek sağlayan tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.