TEOG TÜRKİYE 1.Sİ CANITEZ

“ALTINYILDIZ LİSELERİNİ TERCİH EDİN” DEDİ.

2017 TEOG Sınavlarında, her iki sınavda da 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi olan Mustafa Canıtez ve önceki yıllarda gerçekleştirilen sınavlarda başarılı olan öğrencilerin tercih ettiği gibi, Altınyıldız Koleji bu yıl da LGS’de en başarılı öğrencilerin okulu olma gururunu yaşamaktadır.

2017 1.ve 2. TEOG’da bütün soruların tamamını doğru yaparak TÜRKİYE 1.si olan Mustafa CANITEZ, Nevşehir Özel Altınyıldız Fen Lisesi 9.sınıfına kayıt olmanın memnuniyetini,2018 Lise Giriş Sınavları ile ilgili yaptığı açıklamada belirtti.

CANITEZ, “2017 yılında her iki TEOG’da bütün soruları doğru yaparak Türkiye 1.si oldum. Öğrenimime Altınyıldız Fen Lisesi’nde devam ediyorum. Ben Altınyıldız Koleji’ni tercih ettim. Bu yıl 10.sınıfa geçtim. Çok memnunum. Başarılarıma yenilerini ekliyorum.

Öğretmenlerimiz tecrübeli ve bilgili, öğrenci arkadaşlarım çok gayretli. 20 yıllık okulumuzun her köşesinde öğrencileri motive etmek için ağabeylerimizin ablalarımızın resimleri var.Okul kampusümüzde ihtiyacımız olan her donanım bulunmaktadır.

Türkiye’nin en başarılı, en kaliteli liseleri arasında yer alan Altınyıldız Liselerini tercih ettiğim için çok memnunum.

2018 LGS’ye giren tüm öğrencilere tavsiyem Türkiye’nin en başarılı liseleri arasında yer alan milli ve manevi değerlerimizi yaşayan ve yaşatan Altınyıldız Eğitim Kurumlarını tercih etmeleridir.

Lise tercihini Altınyıldız Liseleri’nden yana kullanan öğrenciler asla asla pişman olmayacaklar” dedi.

ek çok farklı ortaokullardan ve Altınyıldız Koleji ortaokulundan  büyük bir başarı ile öğrenimlerini tamamlayarak mezun olan öğrencilerin tercihi Altınyıldız Liseleri olmaktadır..

Yılların vermiş olduğu tecrübe ve akademik yetkinlikle, özverili bir eğitim anlayışını benimseyen Altınyıldız Liseleri, öğrencilerimizin elde ettikleri büyük başarıları çok daha yukarılara taşımak ideali ile Türkiye’nin en gözde üniversitelerini kazandırmayı amaç edinmektedir.

Altınyıldız Eğitim Kurumları’nı tercih eden öğrencilerimize başarılı bir gelecek temennisi ile öğrenim hayatlarında başarılar dileriz.