3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlama etkinliklerine Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 4 Aralık 2014 tarihinde, görünen engellerin empati yaparak yok edilebileceği bilinci ile Okul Müdür Yardımcısı Türkan Yavuz, Meslek Dersleri Öğretmeni Hanife Akkaş ve 10-D ATT sınıfının öğrencileri ile ilimiz Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne ait Nevşehir Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki etkinlik programına katıldılar. İl Müdürü Hüseyin Şener’e çiçek takdim ettiler.

Bakım merkezi öğrencileri ile sıcak bir atmosferde ʺBizler de sizinle her an, her yerde birlikteyizʺ diyerek, sosyal sorumluluk duyarlılığı ile engellerin kaldırılmasında yan yana yürüyeceğimizi belirttiler.

İl Müdürü Hüseyin Şener Merkez Müdürü Ecevit Özcan destek ve katkılarından dolayı Özel Altınyıldız Eğitim Kurumlarına teşekkürlerini iletti. Merkez öğrencilerinin düzenlediği programa da katılan öğrencilerimiz engelli öğrencilerin performanslarını ayakta alkışladılar.