ALTINYILDIZDA İFTARLI VELİ TOPLANTISI

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 1.sınıf öğrencileri ve 2016-2017 öğretim yılı 1.sınıfa yeni kayıt olan öğrencilerimiz ve velilerimiz 8 Haziran Perşembe  günü düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar öncesi yapılan toplantıda 1.sınıf öğretmenlerimiz Yusuf KAYA,Yeşim IŞIKTAŞ,Ayşe ZAĞLANMIŞ,Çetin BUZLUK ve Saniye İNAN yaz tatil çalışma programı,velilere öneriler,okulumuzun genel işleyişi,sınıf dağılımları, uyum haftası dersleri ve diğer konular hakkında bilgi aktarmışlardır.

Altınyıldız ilköğretim Kurumu Müdürü Sayın Mehmet ERAVCI yaptığı açıklamada  Altınyıldız ilköğretim Kurumu olarak 2017-2018 öğretim yılı için 1.sınıflarda 5 şube olarak açtığımız sınıflarımızda 120 kontenjan için 117 öğrencimizin kayıtları yapılmıştır.1.sınıfa kayıt yaptığımız öğrencilerimizin her biri olgunluk testlerinin yapılmalarının ardından öğretmenlerimiz ailerle birebir görüşmeler yapmış ve öğrencilerimiz hakkında bilgi sahibi olmuşlardır. Aklın ve bilimin ışığında  alanında uzman,iyi bir eğitimci,iyi bir rol model,iyi bir insan anlayışını benimseyen öğretmenlerimizle hedeflerimize ulaşmanın  mutluluğunu yaşıyoruz, ifadelerine yer verdi.

Aramıza yeni katılan öğrencilerimize manevi hava teneffüs ettirmek,Ramazan ayı oruç,iftar, dayanışma kardeş,arkadaş olmanın ne demek olduğunu anlatmak istediğimiz bu günde öğrencilerimizin Ramazan Ayı’nı,iftarı ve orucu güzel hatıralarla hatırlamalarını sağlamaya çalıştık.Velilerimiz bu davetimizde bir arada iftar yaparken, öğrencilerimizde ilk defa bir araya gelmenin heyecanı ve kaynaşmanın mutluluğu içindeler.Yoğun bir ilgi gösterip katılan veli ve öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor,Tüm İslam aleminin Ramazanının mübarek olmasını diliyoruz.