Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulundan bir grup öğrenci idareci ve öğretmenleriyle birlikte İl Milli eğitim müdürü sayın Murat DEMİR’İ makamında ziyaret ettiler.
Meslek ve Kurum tanıtım projesi kapsamında gerçekleştirilen ziyarette iki öğrenci tarafından Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüze çiçek takdim edildi.
Öğrenciler ve öğretmenlerle öğretmenlik mesleği, ilimizde ve ülkemizde okulöncesi okullaşma oranları, okulöncesi eğitimin sorunları ve okulöncesinin eğitimdeki önemi konusunda sohbet eden Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR, öğretmen ve öğrencilerden ülkemizin birlik ve bütünlüğü,milli ve manevi değerlerimiz konusunda hassas olunmasını istedi .
Kreş müdürü Hande Özaltın ve Anaokulu müdürü Mustafa Uçar kurumlarımız ve çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.Öğrencilerimizce Sayın Milli Eğitim Müdürümüze çeşitli sorular soruldu ve sorulan her soruya açıklayıcı cevaplar verildi.
Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR ;Altınyıldız Eğitim Kurumlarını çok beğendiğini, temizlik ve hijyen başta olmak üzere,imkanları ve başarılarıyla örnek bir kurum olduğunu belirtip,en kısa sürede tekrar Altınyıldız Eğitim Kurumlarını ziyarete geleceğini söylediler.
Daha sonra ziyaret anısına toplu fotoğraf çekimi yapıldı.Kıymetli zamanlarını ayırarak,sıcak ve samimi konuşmaları için İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR’E çok teşekkür ederiz.